Menu Sluiten

Assessmentdag                               Consultants                               Medewerkers

Holtrop is een psychologisch adviesbureau dat in 1960 is opgericht in Haarlem. Onze expertise bestaat uit de vaststelling van zowel de geschiktheid als de passendheid van kandidaten voor specifieke functies en specifieke organisaties. In het verlengde hiervan geven wij adviezen aan kandidaten over hun verdere loopbaan en aan organisaties over aanstelling, plaatsing en hun personeels- en organisatiebeleid. Daarnaast adviseren wij over het inrichten van een organisatie, de ontwikkeling van managers daarbinnen, de besturing en de wijze van samenwerken.

In de markt staan wij bekend als een bureau dat kernachtig en raak is in haar oordeel, zakelijk en no-nonsense in haar aanpak, met ondernemende psychologen en organisatieadviseurs met een goed gevoel voor persoonlijke chemie. Met onze opdrachtgevers in diverse sectoren en branches bouwen wij langdurige relaties op.

Onze dienstverlening strekt zich uit van psychologisch assessment, coaching & loopbaanadvies, organisatie en managementadvies tot interim management en outplacement.

Onze bureauwaarden zijn:
duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten
zowel psychologische als bedrijfsmatige expertise
‘mensen doen zaken met mensen’
objectiviteit en integriteit.