Menu Sluiten

HIER IS DE UITDAGING!

Je besteedt meer dan de helft van je leven aan werk. En je wilt dat jouw werk impact heeft en een doel dat meer is dan een bron van inkomsten.

Je wilt dat het verschil maakt. Maar dat besef raak je steeds meer kwijt. Je weet dat je meer werk zou kunnen doen dat betekenisvol voor jou en nuttig voor jouw organisatie is. Toch blijven er dingen in de weg staan. Hoe doe je meer werk dat jou verbindt en groter maakt, zodat je blijft groeien en niet vast komt te zitten in een sleur? Hoe vergroot je jouw persoonlijke bijdrage, zodat jouw werk daadwerkelijk impact heeft? Hoe haal je alles uit jezelf, zodat je datgene doet waarin je het beste bent?

Kort gezegd, hoe kun je meer werk doen dat verschil maakt en dat jou gelukkig maakt en minder van alle andere dingen die op de een of andere manier jouw werkdag vullen?

Holtrop gaat deze uitdaging graag met je aan, om je als professional, maar ook als mens, de antwoorden te laten vinden die de sleutel zijn tot betekenisvol werk

KERNACHTIGE LOOPBAANONTWIKKELING (Implicit Career Search) – een APK voor je loopbaan!

Kernachtige loopbaanontwikkeling is een geïntegreerde aanpak voor loopbaanplanning, die veel dieper gaat dan de meer traditionele loopbaanbegeleiding of outplacement.

In deze training zoeken deelnemers hun grenzen op, om op zoek te gaan naar hun persoonlijke werkmissie. Het gaat er niet zozeer om wat je kan, maar veel meer om wie je bent, waar je energie van krijgt en wat je door je werk wilt betekenen. Maar vervolgens ook: hoe je daar geld mee kunt verdienen.

De deelnemers worden door het progamma bewust van hun persoonlijke voorkeuren in sociale omgang met anderen en leren hoe deze voorkeuren hun loopbaankeuzes kunnen beïnvloeden.

Tijdens de training worden deelnemers ondersteund bij het ontwikkelen en het schrijven van hun persoonlijke missie en hun loopbaanplan, en het effectueren daarvan.

Het Kernachtige Loopbaanontwikkeling programma duurt 3 aaneengesloten dagen (6 dagdelen) en is beschikbaar als in-company én als open training.

VOOR WIE?
Voor iedere professional die vragen heeft over zijn/haar loopbaan. Mogelijk loop je al langere tijd te wikken en te wegen, wil je wel iets anders maar weet niet wat (“Is dit het nou?”).

Het programma Kernachtige Loopbaanontwikkeling kan voor jou dan mogelijk een uitkomst bieden.

In de Kern komt het programma neer op:
• Bewust worden van je persoonlijke drijfveren en weten waar je energie van krijgt;
• Weet waarom je in het verleden bepaalde loopbaankeuzes hebt gemaakt;
• Schrijf een persoonlijke missie die richting aan je loopbaan geeft;
• Maak een plan van aanpak om invulling te geven aan je loopbaan;
• Meer regie houden over toekomstige loopbaankeuzes.