Menu Sluiten

International Sales Manager

Een sierteeltbedrijf met export naar met name Amerika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten heeft een unieke positie vanwege de teelt op strikt biologische basis en het continue ontwikkelen van nieuwe rassen die meer dan eens zijn bekroond met internationale prijzen binnen het desbetreffende segment in de bloemsierteelt.

De directeur-eigenaar heeft iemand op het oog die als tweede man/vrouw (in dit geval een man) de functie gaat vervullen van international sales manager.

Naast de dagelijkse leiding van de verkoopafdeling (3 medewerkers) zal hij zelf de export naar diverse landen in genoemde werelddelen behartigen.
Tevens fungeert hij als sparringpartner van de directeur met betrekking tot het strategiebeleid en de marketing. In deze snel evoluerende markt zal het internationale distributienetwerk de komende jaren aanzienlijk veranderen.

Op verzoek van de directeur-eigenaar heeft Holtrop een assessment bij deze kandidaat afgenomen, met specifieke aandacht voor de strategische en conceptuele competenties naast diens management kwaliteiten.

Het assessment heeft tot een positieve aanbeveling geleid, met een aantal ontwikkeldoelen op het vlak van coaching en team building.