Menu Sluiten

‘Haal eruit wat erin zit’

Uitvoering assessments in het kader van het project ‘Haal eruit wat erin zit’* voor een succesvol IT bedrijf met een unieke marktpositie. In ruim 20 jaar is deze organisatie uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met ruim 370 medewerkers in 7 landen. Met vestigingen in Leiden, Barcelona, Mechelen, Ulm, Böblingen, Stockholm, Göteborg, Vélizy en Milton Keynes. Het eclatante succes werd in 2013 extra benadrukt door het winnen van twee toonaangevende awards: Computable 100 Award voor “Snelste Stijger” en de FD Gazellen Award 2013.

* Een optimaliseringsprogramma onder de noemer ‘Haal eruit wat erin zit’. In dit programma is het Management Team via een audit, door middel van assessments en een teamprofiel doorgelicht. De feedback naar aanleiding van dit programma omvat tevens aanbevelingen met betrekking tot POP’s (Persoonlijk Ontwikkel Plan) en het TOP (Team Ontwikkel Plan).

Een dergelijk programma voeren wij ook voor bijvoorbeeld sales teams uit en hiermee spelen wij in op de vraag naar hoge(re) kwaliteit van medewerkers.