Menu Sluiten

Financieel Directeur, Business Information Analyst, Business Intelligence Analyst, HR-Director, Manager Sales, Projectmanager IT, manager Marketing Communicatie, P&O-adviseur, Service Manager, Rental Manager NL, Account Manager, Supply Chain Director Parts & Logistics, Manager Operations, Ontwikkelassessments

Assessments voor managementfuncties, commerciële, technische, financiële, IT-functies en niet te vergeten assessments voor management traineeships.

Bij de ontwikkelassessments worden in de rapportage specifiek leer- en ontwikkelpunten aangegeven die opgenomen kunnen worden in het POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan) van de betreffende medewerker.

Voor een van Nederlands grootste familiebedrijven (een ‘eeuwling’), een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten.

Er werken bijna 13.000 collega’s verspreid over 250 vestigingen in 27 landen. Zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant (‘van zand tot klant’) staat daarbij hoog in het vaandel.

Het merendeel van de activiteiten is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten. Deze producten omvatten onder meer personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, bussen, fietsen, banden, grondverzet- en wegenbouwmachines en producten voor de scheepvaart, off-shore, transport en logistiek.