Menu Sluiten

Managing Partner – Psycholoog

r.wassmer@holtrop.nl

Ruud Wassmer studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na zijn studie werkte hij als officier bij het Selectiecentrum van de Koninklijke Luchtmacht.

In de jaren tachtig verbond hij zich aan de gelederen van Holtrop. Ruud Wassmer is partner sinds 1988.

In zijn assessmentpraktijk heeft hij inmiddels meer dan 20 duizend personen, zowel individueel als groepsgewijs, en zowel nationaal als internationaal, mogen beoordelen in het kader van selectie, loopbaanadvisering, managementdevelopment, executive assessment & coaching.

Hij is thuis in de sectoren: retail, wholesale, industrie, automotive, kapitaalgoederen, advocatuur, accountancy, finance, consumentenproducten, franchising, voedingsmiddelen en automatisering.

Tevens wordt hij regelmatig geconsulteerd met betrekking tot vraagstukken op het gebied van talentmanagement, management development, organisatieontwikkeling en opvolging (m.n. familiebedrijven).

Associate Partner

b.van.beek@holtrop.nl

Bas van Beek is sinds 1 mei 2015 aangesloten als associate partner bij Holtrop.
Na zijn studie bedrijfskunde aan de HTS in Eindhoven is hij zijn loopbaan gestart bij Randstad. Vervolgens heeft hij bij Heineken, Adecco en Zorg in Nederland (ZIN) verschillende management- en directiefuncties bekleed.
In 2007 en 2008 was hij bij Holtrop verantwoordelijk voor de interim-activiteiten, waarna hij 7 jaar geleden een trainingsbureau is gestart dat zich met name richt op het versterken van individuen en teams. Dit combineerde hij met zijn een eigen interim praktijk gericht op Algemeen-, HR – en Verandermanagement binnen MKB bedrijven.

Vanaf 1 mei 2015 richt Bas zich als associate partner voor Holtrop op in-, door- en uitstroomvraagstukken bij een brede waaier van organisaties. Hij heeft ervaring met het in zijn geheel opzetten en leiden van HR afdelingen, het begeleiden en het implementeren van veranderingprocessen binnen organisaties en het ontwikkelen en uitvoeren van Strategisch Talentmanagement en Management Development programma’s.
Verder is Bas bij zijn relaties voortdurend bezig medewerkers, teams en management te versterken in hun dagelijks functioneren door middel van advies, training en coaching.
De thema’s daarbij zijn: leiderschap, samenwerken, mobiliteit en loopbaan. Hij is thuis in de sectoren: retail, industrie, logistiek, voedingsmiddelen, zakelijke dienstverlening en de zorg.